Цели  сектори са изправени пред заличаване. Събрахме работодатели и млади

...
Цели  сектори са изправени пред заличаване. Събрахме работодатели и млади
Коментари Харесай

Петър Витанов с горещ коментар за резултатите на БСП на изборите

Цели  браншове са изправени пред изтриване. Събрахме работодатели и младежи, с цел да се оправим с този проблем.Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия евродепутатът Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее. 

По думите му страната не може да абдикира, само че постоянно може да направи повече за младежите, които нито работят, нито учат. " По време на коронавирус изолацията цели пластове се изключиха от социума. Трябва да ги върнем, това са хора с родители емигранти, които се отглеждат от баба и дядо. " сподели той. 

Евродепутатът подлага на критика резултатите на от изброите. Като проблем той регистрира, че партията ще има двама депутати по-малко в 49-ия парламент, няма такива от Монтана, Кюстендил и Шумен. Номинално и процентно имаме по-малко гласове, няма кой да показа това като триумф. Пето място не може да ме удовлетвори, съобщи Витанов. По думите му " би трябвало да се върне там, където ѝ е мястото - първа политическа мощ ".

Цели браншове са изправени пред изтриване. На кръгла маса събрахме младежи, с цел да попитаме за техните решения, с цел да вземат участие по интензивно на пазара на труда, в публичния и политическия живот, съобщи Витанов.

Младите хора би трябвало да се почувстват нужни, едвам 1% да вземем за пример са част от политическите партии. Тези хора не се усещат показани, проблемите им не се адресират от партиите, подчертава Витанов. Отчете, че едвам 6% от младежите са дали своят вот за на отминалите избори.

Витанов разяснява проучване на " Тренд ", показано по време на кръглата маса, съгласно което 52% от интервюираните считат, че страната е длъжна да откри работа на младите. Също бях сюрпризиран от тези цифри, защото 30 години се развиваме в пазарна стопанска система, само че страната може да направи този равномерен преход от обучение към работа, съобщи Витанов.

По думите му недостиг на социалистите е, че подчертават единствено върху пенсионерите и късат връзката сред поколенията.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР